Hari ni sangat seronok.. Kite ingat bila periksa mesti bosan je. Rupanya tidak.

Hari ni periksa Bahasa Melayu 1&2 dengan Sejarah.
Sejarah punyalah susah nak jawab. Soalan dia extreme gila.
Sepatah perkataan apa pun tak ada dalam kepala otak.

Masa periksa tadi Marwan duduk depan kite, Jhun duduk sebelah kanan, Arulmoli duduk sebelah kiri & Shahirah duduk belakang kite.
Hari ni kite happy je. Masa periksa pun boleh berbual. Teruk betul!
Lagi² masa paper Sejarah. Siap main passing² jawapan lagi.
Yang paling bestnya cikgu tak marah pun. Masa tu Ustazah Hafizah yang masuk kelas.
Ustazah memang spotring. Seronok gila dengan dia.

Tadi lepas balik sekolah kite terus pergi mandi.
Haha, Kite taktau nak cerita macam mana. Asal ingat balik je mesti nak tergelak.
Masa kite dah sampai rumah tu, nampak Haikal [adik] tengah main TicTacToe dekat facebook.
Malas nak layan dia, kite pun teruslah pergi mandi.
Masa kite tengah mandi tu, tetiba kite terdengar suara orang menjerit tapi kite abaikan je sebab kite ingat mungkin imaginasi kite je.
Lepastu kite terdengar Haikal pulak menjerit. Kite buat derk je sambung mandi.
Tetiba Haikal berlari pergi depan pintu bilik mandi.
Haikal cakap : Kakak tolong.
Kite dari dalam pun jawab : Apehal? pergilah minta tolong dekat abang.
Sebab masa tu Kamarul [adik kite, abang kepada Haikal] ada dekat luar rumah.
Lepas selesai mandi, kite pun pergi ke ruang tamu.
Ingatkan kenapalah budak ni menjerit minta tolong segala.
Rupa²nya dia main game TicTacToe yang bila kite menang/kalah nanti keluar gambar hantu.
Berdekak gila. Memang gelak tak henti masa tu.