Selalu kalau kita dengar bab² merajuk ni bias perempuan ja kan?
Bukan maen manja lagi dia.. kan kan kan?? Sampai tanak keluar dari bilik lagi.. Ape seyh..
**ceyh!! mengata orang tapi diri sendiri pown sama.. adoii.. =="
Normall lah tu kan?

Tapi, korang pernah tengok tak boyz merajuk? perrghh..!
Boyz punye merajuk tak same macam gurlz tau.. Dia lain daripada yang lain.. kot lah..
Apa yang lain nye ekk??
Let's see..

Diam Sejuta Bahasa
Kalau kebiasaan nye boyz tu mulut dye macam burung murai..
Bercakap jea kerja dia.. Potpet² mangalahkan atok kite.. huh.!
Tapi bila mereka merajuk, amik kau.!!
Bila gurlz cakap dengan dia, dye just angguk² geleng² jew.. Dah macam lagu ahli fikir tu.. ish3..
Ada juga guyz yang bila gurlz cakap ngn dia, dia buat donno ja..
Nanti kang gurlz tu panaz, dua²merajuk.. Masalah.. Masalah..

Buat Muka Masam Maniz Pahit Kelat
Yang ini boleh buat gurlz naik hangin..
Dah la bila kita tanya tanak jawab.. Then, diorang nak main tarik² muka pla.. Chitt!!
Agaknya mase guyz ni kecik² perangai diorang macam tu kot.. Macam mintak kaki ja.. haha..

Tanak Makan
Bila gurlz ajak dia makan dia cakap dah kenyang, padahal perut dah berdisko lagu Party Rock Anthem..
Sampai joget² dah.. Kalau macam tuh gurlz cakap je kat boyz gini..

Gurlz : tanak makan ea? betoll tanak makan? ouke, jangan makan..!

Haha.. Memang selalu macam ni yang kite buat. padan muka boyz uh..
Yang pastinya keadaan bertambah parah.

Merokok
Biasalah agaknya, dah namenye pown boyz kan?
Bila setiap kali ada masalah je pergi jumpa kawan² kemudian terpengaruh..
Mula lah buat macam² benda yang tak elok seolah² orang takde otak.
Boyz, toksah lah buat benda² macam nieh..
Tiada faedahnya pun. Banyak lagi benda lain yang lagi berfaedah boleh korang buat..
Minta izin dulu dengan parentz kalau betol nak buat benda ni..
Kalau parentz kata jangan, maknanya jangan la tuh.. Bahaye tu beb.!
Ingat tuh.! Don't Ever Try Thiz Yea..