Hari ini, mari kita share kenapakah single lagi best dari couple?
sesetengah orang berpendapat Single Is Simple, Couple Is Trouble. Sebab?

1. tak payah nak fikir dia tengah buat apa.
2. tak payah nak bazir kredit untuk mesej/bergayut dengan dia 24jam, hari-hari, bulan-bulan, tahun-tahun.
3. kalau nak keluar cuma kene report kat ibu ayah je.
4. tak payah nak sakit otak fikir cara nak pujuk dia bila marah atau merajukboleh tidur sesuka hati.
5. nak bangun lambat pon takde siapa nak marah.
6. boleh keluar dengan mana-mana kawan tanpa ade yang cemburu melampau.
7. boleh berkawan dengan guyz/gurlz yang cuns/kachak sesuka hati.
8. tak payah gaduh sebab cemburu.tak payah pening-pening, takut dia dirampas orang (orang single tak perlu fikir pasal ni)boleh enjoy sesuka hati.
9. bebas melakukan apa saja yang diidamkan tanpa ada yang halang/kongkongtak perlu takut dengan masalah zina.
10. dapat mengelak dari dipandang badi oleh orang sekeliling.
11. tanpa pasangan, anda bebas berlari.


tapi persoalannya, seberapa lamakah anda akan hidup sendiri?
tak nak kawin ke derr?
dah tua tua nanti sape nak jaga ha?

ini adalah berdasarkan pemerhatian bukan pengalaman kite kay~

jangan salah faham pulak....no....no....no....