Hari tu dah cerita pasal "Kenapa Single Lagi Best Dari Couple".
So hari ni kte cerita pasal "Kenapa Couple Lagi Best Dari Single" pulak. :D

Korang pernah ber-couple atau tengah ber-couple?
Mesti korang tau macam mana rasa dia kan?
Ha, bagi yang tak pernah ber-couple tu, meh baca yang kat bawah ni.. :D

Best Couple sebab..?
ada kawan nak bercerita. terutamanya pasal hal-hal yang tak boleh nak ceritakan kat orang lain.
ada kawan nak berkepit. kehulu kehilir sampai pingsan.
ada kawan nak marah-marah.
ada kawan nak sayang-sayang.
ada kawan nak nangis-nangis.
ada kawan nak mengadu. [kalau mengadu dengan kawan nanti lama-lama dia marah]
ada kawan untuk berangan-angan, untuk layan kerenah kita.
ada kawan untuk berbual bila bosan. berbual dengan si dia sumpah tak akan bosan. :D
boleh manja-manja kalau rasa ingin dimanjakan. kalau merajuk ada tukang pujuk.
boleh mintak belanja. =)
ada orang memahami jiwa kita.

Bila dah bercinta tu, semuanya terasa indah jer kan.
Tapi, tak kan lah nak bercinta je kot.
Kalau dah berkenan tu ajak kawin je terus. =)

And pada kite, kalau umur masih muda ni tak perlu nak fikir pasal couple sebabnya nanti tak kemana pown.
Think positif, dah besar nanti mesti ke korang kawin dengan orang yang sama korang couple masa muda.
Kalau ada pown mungkin 1 in a million lah kowt.
By the way, tak salah kalau nak bercouple pown..
Biasalah, zaman remaja memang tak lari dari cinta monyet nii.
Huh! That's why kite macam malas dah nak couple sebab kite tak nak cinta monyet.
Ape celopp? Cari cinta sejati lagi syokk, cinta manusia.

Bak kata orang, bercinta selepas nikah lagi sweet. ^^v
Semua ni berdasarkan pengalaman diri sendiri . ;)