Maap kte buat entry ramdom punya sebab paham-paham jelaa dah lame tak ke sekolah, jadi otak tu connection dah slow sikit. ketandusan idea yang melampau. Haha !

As you all know, hari ni keputusan UPSR dah keluar kan ? jadi teringat pulak kenangan 3 tahun lepas, cikgu umumkan keputusan. masing-masing berebut-rebut nak tau kawan dapat resut macam mana.
seronok gila masa tu. eeh, tunggu sekejap. tak best lah kalau story takde gambar kan ?

ni lah rakan-rakan seperjuangan masa darjah 6 tahun 2009 dulu..

hari ni bila online facebook je dah nampak macam-macam status dari budak-budak yang baru dapat keputusan diorang. bila bukak blog pulak, tengok kat dashboard pown macam-macam story jugak.
kemain lagi korang menghupdate story korang tu yekk.
ada yang dapat 1A, 2A, 3A, 4A, 5A. tahniah ye adik-adik semua. =)
yang tak dapat straight A's tu jangan putus asa sebab UPSR ni baru permulaan.
bila korang dah melangkah ke alam sekolah menengah nanti lagi banyak cabaran yang akan korang tempuhi.

adik sedara kte pown ade jugak amek UPSR tahun ni, keputusan dye cuma 2A 1B 2C je.
tulahh main-main je tau. tu pown sebelum exam dah request hadiah dekat atok n' makcik dia macam-macam. hamboii, kemai lagi kau eahh. lol. jeles dengan aku leteww.

mwahaha, sebenarnya nak buat entry ni masa pukol 10 malam tapi dah terlampau seronok mengedit template baru untuk tahun 2013 punya pasal jadi lambat lah. yelah, tahun baru nak jugak cuba benda lain dari yang lain kan?

haa, korang yang singgah-singgah tu.
takkan tengok je. komen lah sikit. =)
cer share keputusan UPSR korang ke ?