Tahun 2012 dah pun sampai ke penghujungnya. Tahun ni merupakan tahun yang super duper mencabar bagi kite. Banyak benda yang dah berlaku dalam masa setahun ni. Banyak Kenangan Manis , Masin , Pahit , Tawar, Kelat sepanjang tahun 2012 !

Mesti ramai orang duk bersepah sana sini menunggu saat-saat terakhir sebelum melangkah ke tahun 2013. Tapi dekat facebook lain pulak ceritanya, menyambut tahun baru dengan memenuhi kotoran sana sini. Apa nak jadi lahh. =='

Sepanjang tahun 2012 ni, banyak dah yang kite belajar. Banyak ujian, dugaan dan halangan yang kite terpaksa tempuh yang mengajar kite untuk cuba menjadi yang lebih baik.
Ada jugak ujian yang mengajar kite menghargai apa adanya dan memberi sedikit keinsafan untuk kite betulkan diri.

Kalau nak dicerita satu persatu mesti panjang gile entry ni. Sabor ajelah~

Pengalaman handle kelas budak pandai, tak semudah yang disangkakan. Pantang dicabar, berdebat ajelah kerjanya. Sampai cikgu pun terpaksa mengaku kalah.

Tak sangka dapat join kelompok pelajar cemerlang lagi tahun ni walaupun kite ni tak cemerlang mana pown.
Setakat ranking nombor 12 antara semua pelajar tingkatan 3 dekat sekolah tu.

Erm, wishlist tahun 2012 tak banyak yang berjaya dicapai.
Wishlist 2012 yang berjaya dicapai :
°°» Dapat kekalkan kedudukan kelas depan.
°°» Blog capai follower 500++ walaupun blog ni umur dia dah nak masuk 2 tahun, march 2013 nanti.
°°» Dapat bertemu semula dengan member masa sekolah rendah yang dah 3 tahun terpisah walaupun dalam alam maya je.
°°» Tahun ni kite takde bantah 1 pun kata ayah dengan ibu.
°°» Dapat result 6A 2B dalam PMR. ok la tu kan?
°°» Dapat personal laptop. mwehehe.

Wishlist 2013.
°°» Nak masuk asrama.
°°» Nak follower blog capai 700/800. boleh ker?
°°» Nak belajar sungguh-sungguh untuk SPM tahun 2014.
°°» Nak melancarkan hobi baruu~
°°» Nak jadi die hard fan of SHINee. ^0^
°°» Kalau boleh taknak couple.
°°» Nak jadi anak, kawan dan pelajar yang baik.
°°» Nak kumpul duit untuk ...
°°» Nak belajar bahasa jepun and korea
°°» Nak belajar graphic design

SELAMAT TINGGAL 2012

ps : kte guna skin ni ok tak?