click banner untuk join. ;)

1. Bila korang mula minat KPOP?
°°» sejak adik hari-hari bukak lagu k-pop ( since the end of 2011 )

2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
°°» Kim Jonghyun ( SHINee )

3. Korang ada berapa bias?
°°» 5 jer. :)

4. Top 3 bias korang siapa?
°°» Choi Minho, Kim Jonghyun and Lee Jinki

5. Kenapa korang minat dia?
°°» sebab diorang comel, kachak, charming, romantic and polite plus they have a very unique voice. banyak lagi sebab kite minat diorang dekat - SINI -

6. Macam mana boleh minat dia?
°°» Adik selalu bukak lagu diorang ni hari-hari. mula-mula annoying tapi ada satu hari tu masa tengah online tergerak hari nak search pasal diorang. tengok gambar-gambar diorang semua cute-cute. sejak tu lah. ;)

7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?

   

8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
°°» Dalam lagu Romantic dengan Jojo.

9. Apa yang special pasal bias korang tu?
°°» Diorang talented, comel, polite, funny. Diorang ade rare talent *kot* macam..
Minho ada talent tiru suara squirtl (pokemon), Onew ada talent tiru suara itik, spin tea table, ttakbam.

10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?
°°» SHINee lah.

11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.
°°» Lucifer. sebab energetic. 

12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang?
°°» Tak pernah sebab takdak duit maa. tapi harap sangat one day dapat tengk diorang secara live.

13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?
°°» takde sebab tak jumpe.

14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?
°°» Flaming charisma minho

15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?
°°» Oppa, if you really read this, I just want to tell you that I adore you so much.
Walaupun menyedihkan sebab kena kongsi rasa sayang dengan orang lain tapi apakan daya, bukan kite sorang je fans dalam dunia ni.
Lagi-lagi bila terbaca story yang direka fans lain yang over bebenor tu.
I really hope that I can meet you one day.
Oppa, I will support you forever on whatever you do. Oppa hwaiting! Saranghae. =)

tag :
Zakiah | Balqis | Hanis