Finally ! Domain [.]my tu dah kembali pulih seperti sedia kala.
Segala penantian yang menyiksakan telah pun berakhir.
Mood sekarang ni tengah melambung-lambung happy.

Actually, kite baru balek sekolah ni. Baru balek dari ponteng kawad unit uniform. mwehehe.
DON'T TRY THIS AT HOME ! k takde kena mengena pon.

Sampai je rumah, kite terus capai handphone then baring kat kerusi.
Kalau dah pengang phone memang benda pertama kite bukak mesti lah blog.

Tengah khusyuk-khusyuk scroll dashboard blog ni tiba-tiba terpandang dekat entry akak comel sheera aya ni.
Dye kata domain [.]my ni dah ok.
Kite ni ape lagi terus lari masuk bilik buka laptop pulak.
Test-test pasang balik domain http://www.natasya-pink.my lepastu try view blog ni
Then, taddaa! Semuanya ok je.

Dalam mood yang tengah melambung-lambung happy ni tiba-tiba satu comment masuk.


Heheheh, tersengih-sengih macam kerang busuk dah ni.
Kite tak teringat langsung yang kite ade join GA ni. Siyess lupa.
Sekali dapat 2 hadiah.

Memang wordless lah sebab sebelum ni kite tak pernah menang langsung mana-mana GA.

Kepada blog Secret Garden, thanks sebab bagi peluang dekat kite ni untuk jadi salah seorang dari pemenang.
Jeongmal Gomawo!