15 March.. Tepat pukul 12 malam..
Saeng il chuk ha ham ni da..
Saeng il chuk ha ham ni da..
Sarang ha neun Natasya..
Saeng il chuk ha ham ni da..

Jyeahh, tak sangka genap sudah 16 tahun umur cik muda Nurul Nabila Natasya ni. mwehehe.. Tak sangka kejap ja masa berlalu. Haa, ni umur dah 16 tapi perangai budak² payah nak tinggalkan.
Acano ni? Tak matang² lagi kau yek pink.. Apa nak jadi lah..

Orang yang first wish.. Iddin, wakaka..
7March dia dah wish siap². Advance bebenor dia tu..

Fuhh, tahun ni first time sambut birthday masa sekolah.. Selama ni sambut masa cuti sekolah.
Uh, kejamnya~

Eh, awak! Awak ingat tak hari ni birthday kita?
Apa? Tak ingat!? Ni yang nak marah ni..
Haha! Ape kau merepek pepagi buta ni pink? Eksaited bebenor teman nengok kome ni.

Nak requst korang nyanyikan lagu birthday boleh? Alaa~ Boleh la...
Meh nyanyi sama²..