Alhamdulillah~
Sepanjang 2 tahun 1 minggu 4 hari blog ni wujud, baru la ni follower nak meningkat.
Baru first time nak me-review blog orang ni. Almaklumlah, blog cikaii ja..
Hish! Panjang pulak minah ni membebel.

Ok, back tu the main topic.. Siapakah gerangannya yang bertuah sangat tuu? Jeng jeng jeng~



Comel tak header dia? Meh kita berkenalan sikit.

↬ Siti Umaira Ishak.
↬ 15 tahun, berasal dari Terengganu.
↬ Seorang Directioner dan Belieber.

Blogger ni muda setahun dari kita rupanya. Mangsa PMR batch akhir ni. Fuhh~
Kena gelarkan diri akak la ni eah? hehe

My comment ?
↬ Blog awak comel, tapi sidebar blog awak luas sangat.. Cuba kecikkan.
↬ Kalau boleh wujudkan 1 chatbox supaya pengunjung boleh tinggahkan jejak.
↬ Teruskan berblogging. Akak tengok blog awak dah lama wujud, tak banyak entri. Awak baru nak aktif ea ?
↬ Haa, batch akhir PMR ni kan? Good Luck ye adik. Belajar betul² sementara masih ada masa ni.
Nak cabar adik beat result akak, boleh? Result akak tak best mane. BACA SINI
Kalau adik berjaya, claim hadiah kat akak.. serius tak tipu~