Semua orang dah eksaited nak tengok bola malam ni kan.
Dekat laman sosial facebook, twitter semua dah duk update sokong team kegemaran diorang.

SMK Bandar Seri Alam

SMK Bandar Seri Alam

Baca tak Harian Metro Hari ni? Wajah warga SMK Bandar Seri Alam menghiasi muka hadapan surat khabar. Bangga kejap. Yelah kan, siapa tak bangga kalau sekolah sendiri masuk paper.

GURU serta pelajar SMK Bandar Seri Alam Pasir Gudang menunjukkan sokongan mereka kepada pasukan Johor DT dengan berhimpun sambil menyanyikan lagu semangat untuk pasukan Johor DT dengan memakai baju kebanggaan pasukan negeri mereka semasa perhimpunan pagi sebelum memulakan waktu persekolahan pagi semalam.

Jyeah! Memang meriah gila semalam. ^^

Gambar lain.
SMK Bandar Seri Alam

SMK Bandar Seri Alam

SMK Bandar Seri Alam

SMK Bandar Seri Alam