..klik banner untuk join..
Apa itu screen-name? Screen name tu macam online ID korang jugak. Nama yang korang selalu pakai untuk login ke, nama glamour korang lah kan.

Natasyapink : Current name dekat facebook. Nama kte Natasya. Yang nama pink tu, masa form 1 ada sorang senior, kitorang boleh kira rapatlah juga. Time tu minat sangat dengan colour pink. Almost semua barang sekolah nak colour pink. Then, senior kte tu pun mula panggil kte Pink Colour. Lepas tu dia shortkan jadi Pink je. Sekarang semua kawan memang panggil kte Pink, sampai cikgu sekali panggil kte nama tu..

Nabella_Natasya : Kite punya tweethandle sejak azali tak pernah tukar. Nabella tu, ejaan sebenar Nabila. Hehe. Sekarang kan zaman dah maju, nama sendiri pun memandai je ubah kan.

Natasya_Minho : Screen-name blog ni. Blogwalking pun guna nama ni. Minho tu bias tercinta. Haha. Sudah terang tak payah nak suluh-suluh lagi, kalau masuk blog ni je mesti boleh nampak muka Minho terpampang dekat header tu haa. Ngee~

Nurul Nabila Natasya : Untuk kegunaan rasmi jea. :D

Misz_Nana : I'm a gamer, tapi tak pandai nak game lelaki okay. Ni nama yang paling baru untuk ID game kte sebab dulu-dulu semua pakai nama Natasyapink jer.

Penguin : I admit that I'm childish type of person. Bila alone layan perasaan, nak hiburkan hati sendiri nanti kte jalan seret2 kasut dekat lantai tu. Ala-ala 'skating'. Ala-ala penguin cuma penguin tak seret kaki. Name given by Kalaiarasan.

KuroNia : Kuro means black in Japanese. Majoriti baju kte yang ada dalam almari baju tu warna hitam. Memang kalau keluar mesti pakai baju hitam. Emo/Gothic kononnya. Haha. Kte rasa hitam je sesuai dengan kulit kte yang tak cerah ni. Fuhh, sungguh aku tak reti berfesyen. Nia tu pulak, the only shortest name yang kte boleh buat and kte suka. Tengok! Tak kreatif langsung.

NiaKiddo : Ni nama zaman kanak-kanak dulu. Hehe

Animera : I'm an anime freak! Nampak je macam kpoper tapi kte lebih minat anime. ^^