Korang hidup sendiri? Apa rasa dia ehh? Best ke bosan ke? Kite taktau sebab tinggah dengan family.

Kekadang teringin juga nak hidup sendiri, boleh buat apa yang kita suka, bebas daripada disuruh buat kerja itu ini, bebas daripada leteran. hehe *gelak jahat* I think, normallah kut kalau remaja macam kite ni ada rasa macam tu. Eh, normal ke?

Tapi bila difikirkan semula, tinggal dengan family lagi seronok. Ada teman untuk buat sesuatu. Ye tak?
Tak adalah sunyi ja. Tak cerialah hidup..








• image credit to tumblr •