Dah nak habis bulan Januari baru kau nak hupdate blog terbiar ni yer cik Natasya? Hakhak. Mianhae~

Entri malam ni kite taip khas untuk Amirul Shafiq a.k.a classmate tercinta *lah sangat*.

Classmate since last year. Kite suka kawan dengan orang yang jenis macam dia ni.
He's open minded, walaupun kadang-kadang otak dia agak mereng sikit. Sangat-sangat 'loud', seriously everytime dia bercakap serupa menjerit. Makhluk yang bertanggungjawab membuat segala lawak jenaka dalam kelas, that's his job. And the best part is, suara dia memang sedap gila plus dia suka menyanyi.

Today is his birthday. Plan simple-simple je.
Malas nak cakap banyak-banyak sebab taktau nak susun ayat macam mana. hihi.
So, meh layan gambar yang dah di-snap oleh ketua tingkatan kami yang comel. xD

- Le Birthday Boy -














Oh, ya. Gambar terakhir tu actually he had a great crush on her. ♥
Dah tua dah abang long 5 Sains ni. Seronok tak amirul hari ni? xD