Kite tengok dan like.
Pelbagai status dekat Facebook, gambar dan macam-macam lagi..

Ada yang post perkembangan bayi dalam kandungan.
Ada yang post tentang honeymoon.
Ada yang post macam-macam lagi yang membuatkan kita rasa sakit mata bila membacanya..

Kekadang status luahan perasaan, tengah makan pun boleh buat status pun ada juga.
Belum lagi yang marah mencarut segala. Tu mesti kes tension tahap gaban dah tu.

Automatik di minda berkata "Hai itu pon nak post ke?"..
Dah tak rahsia dan takde privasi.. Mencari perhatian mungkin?

Dah seperti tiada rasa malu..

BUKAN CEMBURU..

Terasa..

Tak tak..
Rasa seperti tiada apa nak dikongsikan.

Semoga nanti bila saat kite merasakan semua itu kite tidak akan seperti itu..

Biarlah kite hanya menjerit di sini atau di Twitter kerana apa gunanya Twitter kalau tidak merapu. hakhak. xD