Fuhh fuhh *tiup habuk*. Dah lama dah tak jenguk blog ni. Terbengkalai sekali lagi akhirnya.
Tergerak hati nak selongkar balik entry² lama, then jumpa entry ni 5 Days Challenge.
Lama dah challenge tu. baru harini la nak buat. hihi

Five thing about urself.
1. I'm quiet most of the time. Lebih suka mendengar daripada bersuara. Tunggu diseru baru terkial² nak jawab atau bagi respond. Nak menyampuk tu kekadang je. Akan jadi awkward gila kalau jumpa dengan orang yang tak kenal atau baru kenal.

2. Kuat makan. Sangat kuat makan. Cepat lapar. Mohon jangan minta makanan daripada kite. Duit yang ayah bagi tiap² hari memang habis buat beli makanan je. Buat apape dekat rumah mesti sambil makan. Tapi malangnya kite tak makan sayur. hahaha

3. I'm single because I'm a looser and no one likes me. Dush! haha

4. Suka senyum. hihi. Senyum je memanjang. Easy going person but complicated to understand.

5. Setiap kali nak keluar. Warna pilihan mesti hitam. Baju hitam, seluar hitam. Kebanyakan pakaian dalam almari kite warna hitam. Takut nak pakai warna lain sebab kulit kite ni agak tak berapa nak cerah.