Salam Diploma

This is kinda late tapi nak update juga hahaha.
Okay so semalam, 15 February 2018 merupakan tarikh penting bagi pelajar-pelajar UiTM sebaaab semalam merupakan tarikh keputusan peperiksaan akhir keluar.

Sebelum hari keputusan tiba tu memang tak tidur dua hari, risau gila punya pasal sebab ada satu subjek ni carrymark agak teruk uhu dan semestinya tu subjek math. Taktau kenapa memang sejak dari sekolah lagi kalah dengan subjek berkaitan dengan math.

Result tu dapat through email mula tepat pukul 12 malam. Disebabkan dua hari tak tidur jadi memang mental dah penat gila waktu tu, so ingat saje lah nak tengok email sebelum tidur sekali amikk tersedak air liur sendiri sebab email dah masuk. Gila laju result kali ni masuk, baik-baik rasa nak tidur terus tak boleh tidur. Banyak kali fikir nak buka ke nak peram dulu result, last-last buka juga sebab cepat ke lambat ke result tak akan berubah pun.

I wasn't expecting much for my result tapi alhamdulillah semua lulus! Nabila dah boleh grad gaisss. Walaupun takdelah dekan, tapi cukuplah boleh grad dengan 3 pointer ke atas. Syukur sangat-sangat SALAM terakhir ni SALAM yang bermakna.

Haritu ada apply untuk penerapan degree uitm dan keputusan akan keluar 27 February 2018 nanti, doakan saya!

Road to convo xD