Unifi Bagi Simkad Percuma

Done collect simcard unifi petang tadi. Dah daftar dari minggu lepas lagi, tapi disebabkan takde kenderaan nak pergi ambil jadi kena tunggu ayah kerja shift malam baru boleh pergi.

Sebagai makhluk yang basically cannot live without internet semestinya takkan lepaskan peluang keemasan ni, dah lah free pulak tu. Jimat oii duit beli internet. Satu simcard ada 20GB, sorang boleh ambil 5 simcard dah 100GB. Banyak kan?

Lepas dapat je simcard ni terus fikir macam-macam kdrama, macam-macam anime nak download, tapi bila dah activekan satu nombor tu tiba-tiba rasa sayang pula nak pakai haha. Sebenarnya internet mainly guna untuk main game je ngeh ngeh

Sesiapa yang belum dapatkan lagi simcard unifi ni silalah dapatkannya laju-laju, korang takkan rugi apape pun. [Cara dapatkan simcard Unifi]