Finally dah tukar rupa baru. Setelah sekian lama jadi pengguna setia blogskins, sekarang kite bertukar jadi pengguna denim template pula. Punyalah payah nak edit denim template. Tengah angau punya pasal, datang mood baik nak edit blog. xD


Template ni sebenarnya dah lama simpan. Edit sikit² sebab memang kite tak faham code untuk denim template ni. Yelah, selama ni guna blogskins ja sebab senang. Disebabkan ketandusan idea dan kurangnya kepakaran meng-edit denim template, kite ikut je blogskins yang kite yang lama. Mungkin beza sikit lah. Cer tengok [SINI]

Niat nak tukar header tapi terpaksa kekalkan sebab tak reti langsung menggodeh photoshop.
Banyak lagi yang kite kurang puas hati dengan tempate ni. Belum habis edit pun lagi. Navigation bar, footer sangat menyakitkan mata plus kite belum masukkan credit untuk segala tutorial yang kite dah rujuk.

So, awak yang singgah blog kite ni komen lah sikit pandapat awak² semua.
Bak kata budak honsentap kat facebook, komen yang murni sahaja dibenarkan. hihi. *joke*