Quick Update.

Final exam dah mula since 4 January haritu dan sekarang tinggal satu paper je lagi sebelum nak habis diploma insyaAllah, hoyeahh! Last paper 15 January nanti dan gap dengan paper sebelum agak lama. Macam biasalah kalau dah paper terakhir ni mesti akan terasa Last Paper Syndrome tu lagi lagi bila study week haritu tak dapat balik, lepastu dengar student yang dah habis paper seret beg nak balik pergh boleh mental dibuatnya.

Last paper ni subjek membaca *naness TT*  Introduction to Computer Security (ITT320), banyak tak cover lagi.

Das all, bye~