Yaa itu dia instead of update entry blog selalu, dia pergi tukar template pulak.
Padahal template yang sebelum ni pakai pun baru juga tukar [baca sini].
Taktau kenapa tahap rajin edit blog tu melebihi tahap rajin update blog.

To be honest, nabila ni memang sejenis manusia yang cepat bosan dengan sesuatu. Me tukar sebab rasa template sebelum ni tak kemas, memang dari first time tukar template tu rasa dah tak puas hati sebenarnya harhar. Maafkan saya u.u

Masih lagi mengekalkan tema gelap dan full sidebar. Kenapa kite suka pakai full sidebar sebab kalau kite buat entry panjang ke pendek ke sidebar tu dah fixed kat situ nampak kemas. Dan kenapa kite masih pakai classic template ni sebab dia senang nak customize haha. Teringin juga nak pakai simple template yang macam orang lain pakai tapi tak reti gila nak edit.

Previous Template

Sebenarnya kan terasa nak jadi web developer bila dah kerja nanti tapi taktau lah mampu ke tak ahaha sebab tak power gila.

Okay maka itu sahaja lah nak bebel. Moga nabila boleh berhenti tukar tukar template blog dan lebihkan mengupdate entry heheh. Peace